ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

1)

O επιχειρηματίας και διαχειριστής της εταιρίας, Δρογκάρης Λεωνίδας είναι άτομο φερέγγυο, ακέραιο με επιτυχημένο προφίλ με πάνω από 300 κριτικές επισκεπτών με βαθμολογία 4,9/5 αστέρια και συστάσεις από άλλους πελάτες της εταιρίας που έχουν εκμισθώσει τα ακίνητα τους.

2)

Η εκμίσθωση στην Golden Stay αποφέρει αύξηση στην αξία του ακινήτου του ιδιοκτήτη, αφού η εταιρία έχει ανακαινίσει δωρεάν το ακίνητο και αυξάνεται η εμπορική του αξία.

3)

 Το ακίνητο είναι κάθε στιγμή σε άριστη κατάσταση και λειτουργία , αφού οι επισκέπτες πρέπει να απολαμβάνουν όλες τις ανέσεις του για να βαθμολογήσουν με υψηλό βαθμό για την υπηρεσία διαμονής τους τον διαχειριστή Δρογκάρη Λεωνίδα.

4)

Οι επισκέπτες διατηρούν το ακίνητο κατά την διαμονή τους άριστα, αφού υπόκεινται και οι ίδιοι σε κριτική από τον διαχειριστή του ακινήτου , ώστε να μην κινδυνεύσουν να πάρουν χαμηλή βαθμολογία και έχουν κακό προφίλ. Συγκεκριμένα, απαγορεύεται το κάπνισμα εντός του διαμερίσματος. Απαγορεύονται τα πάρτυ και η παραμονή ατόμων εκτός από τους επισκέπτες που έχουν δηλώσει κράτηση. Τα στοιχεία των επισκεπτών, ταυτότητας ή διαβατηρίου είναι στην διάθεση της Airbnb. Σε περίπτωση ατυχήματος ή φθοράς-ζημιάς του διαμερίσματος ή των συσκευών του από τους επισκέπτες, παρέχεται εγγύηση από την Airbnb περίπου  6,000 ευρώ.

5)

Το ενοίκιο μεταφέρεται, αν επιθυμεί ο ιδιοκτήτης,  με πάγια εντολή κάθε συγκεκριμένη ημέρα του μήνα, χωρίς καθυστερήσεις, με ασφάλεια. Οι κοινόχρηστοι λογαριασμοί της πολυκατοικίας πληρώνονται εγκαίρως και ανακοινώνονται οι αποδείξεις πληρωμών τους στον ιδιοκτήτη του ακινήτου.

6)

Η επαγγελματική συνεργασία της εταιρίας με τον ιδιοκτήτη του ακινήτου, είναι καθόλα νόμιμη, με συμβόλαιο κατοικίας το οποίο ορίζει, το ποσό ενοικίου, την περίοδο μίσθωσης, τους όρους υπεκμίσθωσης σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης, τις ημέρες αυτοψίας-ελέγχου του μίσθιου από τον ιδιοκτήτη και γενικά κάθε λεπτομέρεια για την προστασία των συμφωνηθέντων όρων του μισθωτηρίου.

7)

Πριν τη λήξη του μισθωτηρίου, η εταιρία συζητάει εκ νέου με τον ιδιοκτήτη για την σύσταση νέου συμβολαίου με αυξημένη τιμή ενοικίου, υπολογίζοντας την εμπορική του αξία όπως προκύπτει επιπλέον από την ανακαίνιση που έχει η ίδια η εταιρία διεκπεραιώσει δωρεάν.

Έτσι δεν χάνεται χρόνος που το ακίνητο δεν αποφέρει ενοίκιο.

8)

Το ακίνητο, κατά τη λήξη του μισθωτηρίου και εφόσον δεν γίνει νέο μισθωτήριο με την Golden Stay, παραδίδεται σε άριστη κατάσταση μιας και μέχρι τότε αποτελεί άριστη επιλογή διαμονής για επισκέπτες. Αυτό σημαίνει ότι ο ιδιοκτήτης δεν χρειάζεται να ασχοληθεί με επισκευές ή απαραίτητη ανακαίνιση πριν το εκμισθώσει σε νέο μισθωτή, γλυτώνοντας έτσι χρόνο και στην ουσία αποκομίζοντας άμεσα μηνιαία μισθώματα που θα έχανε.